Reparatie van huishoudelijke apparaten

Na uw aanmelding voor reparatie komt ELWI uw apparaat onderzoeken.

Als de oorzaak is gevonden dan wordt het onderdeel (of de onderdelen) vervangen in de machine. Indien gewenst ontvangt u een prijsopgaaf voor wat de reparatie gaat kosten.

Het uurtarief voor reparatiewerk, elektromontage, inbouwwerk of aanbrengen van verlichting per 1 Januari 2024 is € 69,90 inclusief btw. Als u een klein apparaat heeft dan kost het onderzoek hiervan € 26,95 inclusief btw.

Kleine apparaten (**)

Wanneer bij het kleine apparaat duidelijk is wat er stuk is ontvangt u een prijsopgave hiervoor. Gaat u daarmee akkoord dan vervallen de kosten voor het onderzoek. Als u niet zeker weet of uw defecte apparaat onder kleine apparaten valt, kun u altijd van tevoren vrijblijvend informatie opvragen.

Grote apparaten (*)

ELWI repareert ook grote huishoudelijke apparaten. Op de reparatie heeft u een garantietermijn van 3 maanden all-in op het te vervangen onderdeel. Zo hoeft u zich na de reparatie geen zorgen te maken of deze wel goed is uitgevoerd.

Als na een reparatie het apparaat opnieuw stuk gaat en dit is te wijten aan een ander onderdeel of circuit in de machine, dan geeft ELWI u hier opnieuw een prijsopgaaf voor.
De reparaties gebeuren vrijwel altijd daar waar de machine staat.

Repareren is maatwerk:

ELWI kan indien gewenst een prijsopgaaf geven voor een reparatie aan een huishoudelijk apparaat. Dan betaalt u alleen de kosten voor de uit te voeren reparatie. Er zijn reparatiebedrijven en fabrikanten, die een vaste prijs berekenen voor een grote of een kleine reparatie. Dan bent u voor een grote maar ook voor een kleine reparatie toch een groot bedrag kwijt.

Vaak gaat het maar om een klein onderdeel of een verstopping wat de oorzaak is van niet functioneren van het apparaat. Bovendien betaalt u bij ELWI voor een eventueel tweede bezoek voor hetzelfde apparaat geen voorrijkosten meer.

Reviews via Trustoo

vier sterren

Score: Zeer goed

Viola op Trustoo.nl
Zet veiligheid voor op. Zowel eigen veiligheid tijdens werk, maar ook voor het te installeren product. Heel fijn! Goede voorlichting / advies.

Lees meer reviews op: Trustoo.nl (scroll naar beneden voor alle reviews)

wasmachine monteur woerden

Grote apparaten*

 • Wasmachine
 • Wasdroger
 • Vaatwasser
 • Afzuigkap
 • Oven

Kleine apparaten**

 • Stofzuiger
 • Ventilator
 • Losse oven
 • Verwarmingen
 • Tosti-apparaat
 • Scheerapparaat
 • Föhn
 • Melkopschuimer
 • Strijkbout
 • Elektrisch broodsnijmes

Twijfels? U kunt altijd van tevoren vrijblijvend informatie opvragen.

wasmachine reparatie woerden

Voorrijkosten in Woerden inclusief BTW.  Tarief per 1 juni 2024

Voorrijkosten niet van toepassing in Stedenwijk.  


Eilandenkade, Bergketenwijk, De straten liggend aan en Kretakade zelf. Maltakade, Terschellingkade, Heloglandkade, Kretakade met alle kade’s hieraan gelegen. Alle wegen vd Dichterswijk, V.d. Valk Boumanlaan, Linschoterweg,
Schrijverspad 1e deel, La Fontaineplein, Andersenhof en Gebr. Grimmkade

€  18,00


Bedrijven, instellingen en kantoren gelegen in de Molenwijk. Korenmolenlaan, Verlengde van De Bleek, Bedrijventerrein Middelland, Bergketenwijk, Oostdam, Jaap Bijzerweg.

€  19,55


In het centrum van Woerden, met de ringweg er omheen zoals: Plantsoen, Op straat bij Defensie-eiland, Wilhelminaweg. Torenwal, Ravelijnsingel, Meulmansweg, Kruittorenweg, Oostsingel, Hier komen dan wel parkeerkosten bij. Hector Mallotweg, Miquel de Servantesweg, Schrijverpad 2e deel. Straten eindigend op Dreef, Westdam.

€  21,75


Waterrijk, Staatsliedenkwartier en Gaardenbuurt. Spaaklaan, Schumanlaan, Monnetlaan, Marshalllaan en aanliggende lanen, Ford Oranje, Utrechtse Straatweg met zijstraten.

€  22,75


Oudelandseweg, Park Oudeland, Meander, Hofplein, Staatsliedenkwartier.

€  23,90


Vogelwijk, HG.v.Kempensingel, v. Helvoortlaan, De Veste, Nieuwendijk, Ridderstraat, Wegdeel s’Gravensloot gelegen aan Vogelwijk, Jozef Israelslaan.
Schemerhornlaan, Frida Katzpad, P. Liefingckstraat, V. Slingerlandlanen, Fagellaan, Suze Groenwegpad, Talmalanen

€  25,70


Bedrijventerrein Honthorst, Bloemen en Bomenkwartier. Adressen tussen Hoge Rijndijk en oude Rijn tot Molenvlietbaan, en Geestdorp na Groepenbrug, Leidsestraatweg, Vogelwijk

€  26,75


Molenvliet ten westen van weg Hollandbaan en ten noorden van de weg Waardsebaan tot Molenvlietbaan, Rembrandlaan. Molenvliet w.o. De Rivierenbuurt. Flats en woningen rondom winkelcentrum Tournoysveld.

€  28,45


Schilderkwartier, en deel van s’Gravensloot hieraan gelegen, Bedrijventerrein en Barwoutswaarder zelf tot  500 meter na Gildenweg. De wijk(en) ten zuiden van Hollandbaan en ten Noorden van de Waardsebaan. 

€  29,75


Weet u niet wat uw voorrijkosten zijn, neem dan contact op.

Voorrijkosten buiten Woerden inclusief BTW.  

Kamerik, Linschoten, Rietveld, Houtdijk, Veldwijk, Cattenbroekerdijk, Geestdorp.

€  33,95


Zegveld Hoofdweg, Zegveld Centrum, Molenweg, Milandweg (tot de Rondweg). Putkop, Bedrijventerrein Putkop, Breudijk, Tiendweg, Barwoutswaarder 750 meter vanaf Gildenweg tot Nieuwerbrug, Harmelen, Breudijk.

€  35,75


Zegveld Dwarsweg, Zegveld Rondweg, Oude Meije, Toegang, (Milandweg) van Teylingenweg Kanis tot Houtkade, Gerverscop, Kanis, Gerverscop, Nieuwerbrug, Waarder, Wildveldseweg.

€  38,00


Bosweg, Voorhaakdijk, Milandweg na Voorhaakdijk, Lange Meentweg (Woerdense Verlaat)  Breudijk, Bosweg en Meije tot Middenweg. Wagendijk, Kortjaksepad, Montfoort, van Teylingeweg 600 meter vanaf houtkade, Papekop, Diemerbroek.

€  39,50


Meije van middenweg tot Bodegraafse Meije, Hazekade, Waarder,  Woerdense Verlaat, Uitweg (Woerdense Verlaat) Kockengen, Bodegraven, Amstelkade, Vleuten, Achthoven-west, Montfoort.

€  41,95


Bodegraafse Meije, Noorden inclusief Tuindersbuurt, Haarzuilens,  De Meern en Driebruggen.

€  44,50


Nieuwkoop, Wilnis , Oudewater, Bodegraven.

€  47,25


Mijdrecht, De Hoef, Reeuwijk, Waverveen-dorp!, Exclusief buitenliggende adressen, Zevenhoven, en adressen bij Ziendeweg en Zuideinde (Nieuwkoop), Zwammerdam, Breukelen, Leidse-Rijn, Aarlanderveen.

€  49,95


Buitenkern Waverveen, Alphen a/d Rijn, Gouda, Nieuwveen, De Hoef, Vinkeveen.

€  56,75


Uithoorn, Amstelhoek, Ter Aar, Papenveer en hier dichtbij liggende plaatsen..

€  61,25


Voorrijkosten voor overig niet vermelde plaatsen kunt u opvragen bij ELWI Electra.