Elektromontage

ELWI kan elektrische aansluitingen maken voor uw wasautomaat of droogautomaat. Dit kunnen aparte elektrische aansluitingen zijn. De aparte elektrische aansluiting is een leiding die loopt vanaf de groepenkast naar de plek waar het apparaat staat en eindigt daar in een stopcontact. Het kan zijn dat er al een aparte groep aanwezig is in de ruimte waar het apparaat staat. In dat geval kan ELWI hier een stopcontact maken waarop uw apparaat aangesloten wordt.

Voor het bevestigen en aansluiten van een badkamerschakelaar voor wasmachine of de droger, of beide apparaten bent u bij ELWI aan het goede adres. ELWI levert ook schakelaars of stopcontacten.

Wilt u een close-inn boiler laten installeren in bijv. keukenkastje dan kan ELWI dit voor u verzorgen. Leidingen voor watertoevoer en afvoer van condenswater worden aangelegd en de close-inn boiler wordt voor u elektrisch aangesloten. Hiervoor moet er wel een water toe,- afvoer aanwezig zijn. Heeft u een idee voor een nieuwe verlichtingsinstallatie dan wil ELWI hier u graag mee van dienst zijn.

of wilt u extra stopcontacten laten aanbrengen dan kan ELWI dit uitvoeren. Dit kan zijn een kleine elektrische installatie of uitbreiding van een bestaande elektrische installatie of reparatie hiervan, in de woning, berging, garage of het tuinhuisje. Natuurlijk kunt u ook bij ELWI terecht voor het vervangen van een of meerdere lampen binnen of buiten.

Desgewenst kan ELWI u een prijsopgaven doen.