Voor inbouwen van ovens, kookplaten, close-inn boilers, vaatwassers en koelkasten kunt u bij Elwi terecht

Als uw inbouw vaatwasser defect en erg verouderd is, dan kunt u besluiten een andere te nemen. ELWI kan voor u de oude vaatwasser loskoppelen, uit uw keuken halen en eventueel afvoeren met verpakking van het nieuwe apparaat zodat er niets wordt achtergelaten. De nieuwe vaatwasser wordt voor u uitgepakt en aangesloten op de bestaande aansluitpunten. Het nieuwe apparaat wordt netjes en vakkundig voor u ingebouwd met montage van keukendeur op de vaatwasser en het weer aanbrengen van de plint onder de keukenkastjes. Desgewenst kan ELWI een prijsopgave doen voor de uit, en inbouw van het apparaat. Tot slot kan ELWI u tips en uitleg geven over het gebruik van uw nieuwe apparaat.

Als u een nieuwe inbouwkoelkast aanschaft dan kan ELWI deze voor u inbouwen. De oude koelkast wordt losgemaakt van de nis en de elektra ontkoppeld. Deuren worden van de oude koelkast afgehaald en overgezet op de nieuwe koelkast. Deze wordt netjes in de nis gezet, vastgemaakt en aangesloten op het stopcontact. Het oude apparaat kan ELWI voor u afvoeren met verpakking zodat er niets achterblijft. Desgewenst kan ELWI u een prijsopgave doen voor de uit, en inbouw van het apparaat. Tot slot kan ELWI u tips en uitleg geven over het gebruik van uw nieuwe apparaat.

Voor vervanging van uw inbouwoven kan ELWI deze uit uw keuken losmaken en hieruit verwijderen. Het aansluitsnoer wordt losgekoppeld om de oven in z’n geheel weg te kunnen nemen. De nieuwe oven wordt uitgepakt, ingebouwd en aangesloten op het bestaande stopcontact. De oven wordt keurig afgewerkt met inbouwlijsten.

Afhankelijk van het model wordt de oven keurig afgewerkt met een inbouwraam. Verpakking van de nieuwe oven wordt samen met uw oude oven door ELWI afgevoerd. Desgewenst kan ELWI u een prijsopgave doen voor de uit, en inbouw van uw apparaat. Tot slot kan ELWI u tips en uitleg geven over het gebruik van uw nieuwe apparaat.