Voor inbouwen van ovens, vrieskastjes, close-inn boilers, vaatwassers en koelkasten kunt u bij Elwi terecht

Als uw inbouw vaatwasser defect en erg verouderd is, dan kunt u besluiten een andere te nemen. ELWI kan voor u de oude vaatwasser loskoppelen en uit uw keuken halen. verpakking van de nieuwe vaatwasser nemen wij weer mee. De nieuwe vaatwasser wordt voor u uitgepakt en aangesloten op de bestaande aansluitpunten. Het nieuwe apparaat wordt netjes en vakkundig voor u ingebouwd met montage van keukendeur op de vaatwasser en het weer aanbrengen van de plint onder de keukenkastjes. Desgewenst kan ELWI een prijsopgave doen voor de uit, en inbouw van het apparaat. Tot slot kan ELWI u tips en uitleg geven over het gebruik van uw nieuwe apparaat.

Als u een nieuwe inbouwkoelkast aanschaft dan kan ELWI deze voor u inbouwen. De oude koelkast wordt losgemaakt van de nis en de elektra ontkoppeld. Deuren worden van de oude koelkast afgehaald en overgezet op de nieuwe koelkast. Deze wordt netjes in de nis gezet, vastgemaakt en aangesloten. Desgewenst kan ELWI u een prijsopgave doen voor de uit, en inbouw van het apparaat. Tot slot kan ELWI u tips en uitleg geven over het gebruik van uw nieuwe apparaat.

Voor vervanging van uw inbouwoven kan ELWI deze uit uw keuken losmaken en hieruit verwijderen. Het aansluitsnoer wordt losgekoppeld om de oven in z’n geheel weg te kunnen nemen. De nieuwe oven wordt uitgepakt, ingebouwd en aangesloten op het bestaande stopcontact. De oven wordt keurig afgewerkt eventueel met inbouwlijsten.

Afhankelijk van het model wordt de oven in uw inbouwruimte geïnstalleerd. Desgewenst kan ELWI u een prijsopgave doen voor de uit, en inbouw van uw apparaat. Tot slot kan ELWI u tips en uitleg geven over het gebruik van uw nieuwe oven.

In verband met gewijzigde recycling voorwaarden neemt ELWI geen oude apparaten mee. Uw oude apparaat kunt u inleveren bij het grof vuil van uw gemeente of indien mogelijk laten ophalen.